Adem workshop Verbonden ademhalen

16Feb2019
De verbonden ademhaling; voor wie een laagje dieper wil kijken.
 
Wist je dat vervelende ervaringen die je niet goed verwerkt worden opgeslagen in het lichaam? Door emoties te negeren en te onderdrukken ontstaan spanningen in het lichaam waar we gedurende de tijd aan wennen en bestempelen als ongemakken. Die spanningen beperken de ademhaling en de energiestroom en dat heeft een negatieve invloed op de lichamelijk en geestelijke gezondheid. Vermoeidheid, pijntje hier, dipje daar, ach ja; iedereen voelt zich wel eens ellendig toch?
 
Leer door middel van de verbonden ademhaling maximaal te ademen en maximaal te voelen. Onderdrukte emoties komen aan de oppervlakte en zullen gevoeld en geïntegreerd worden. Spanningen lossen op en er ontstaat weer ruimte voor een natuurlijke ademhaling. Herstel de balans tussen lichaam en geest en voel weer energie en vitaliteit. Krijg inzicht in jouw beperkende gedachten en patronen. Voel weer wat goed is voor jou! 
 
De verbonden ademhaling heeft een positief effect op stressklachten, burn-out, slapeloosheid, somberheid en futloosheid maar ook bij spanningsklachten zoals hoofdpijn en schouder en nekklachten. 
 
Tijdens deze workshop wordt in kleine groepen verbonden geademd onder begeleiding van 1 of meer ademcoaches. Meld je aan via info@6bpm.nl om zeker te zijn van een plekje want het aantal plaatsen is beperkt. Alleen wanneer de aanmelding en de betaling binnen zijn is deelname gegarandeerd.
 
De investering in jezelf bedraagt € 35,-

Bas Thomas. 12:45 - 15:00

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.