Dru Yoga

04Feb2020

Wat is Dru Yoga
Dru Yoga is een manier om je lichaam & geest te ontspannen. Dru yoga is zeer toegankelijk door de vloeiende bewegingen die je stress wegnemen en je nieuwe energie geven.

Wat biedt het je
Dru Yoga draagt bij aan soepelheid en kracht van je lichaam, concentratie, zelfvertrouwen en psychisch evenwicht. Het helpt je om gemakkelijker om te gaan met alle ups en downs uit het dagelijkse leven. Dru Yoga is yoga met een glimlach op je gezicht en in je hart. Als je plezier hebt, dan komt de rest vanzelf, dus bij mij mag je lachen tijdens de les.

Voor wie
Dru Yoga is geschikt voor iedereen jong en oud, beginners en mensen die al ervaring hebben met (andere) vormen van yoga, want de mogelijkheden en grenzen van jouw lichaam vormen het uitgangspunt. Bij lichamelijke beperkingen of klachten zijn altijd aanpassingen mogelijk. Geef dit aan bij de start van de lessen.

Wie ben ik
Ik ben Marijke van Vugt. Ik ben werkzaam als psycholoog en docent en volgde de opleiding tot Dru Yoga docent bij Dru Nederland. De energie en het plezier die de Dru Yoga mij geeft wil ik graag met anderen delen. Dit doe ik inmiddels al 10 jaar in mijn eigen buurt De Baarsjes.

Wat je nodig hebt tijdens de les
Kleding waarin jij je comfortabel voelt en waarin je je prettig kunt bewegen. Yogamatten en kussens zijn aanwezig. Neem een (hand)doek mee om op het matje te leggen. Tijdens de ontspanning is een fleecedeken of iets anders om over jezelf heen te leggen erg fijn.

Wat houdt een les in

  • Een warming-up voor het lichaam om de doorbloeding op gang te brengen en vermoeidheid en spanning weg te schudden.
  • Oefeningen gericht op het strekken van spiergroepen en dieper liggende organen. Deze oefeningen zorgen ervoor dat spanningen worden verwijderd. Emotionele, fysieke of mentale blokkades worden in het lichaam losgemaakt.
  • Serie bewegingen of houdingen waarmee de energie specifiek gericht wordt, bijvoorbeeld om vitaliteit, focus, kalmte of meer balans in het lichaam te stimuleren.
  • Adem- en meditatie oefeningen
  • Ontspanning. Door goed te ontspannen kan alle losgemaakte spanning vrij stromen. Uiteindelijk kom je van activiteit naar stilte in jezelf. Na afloop voel je je energiek en tevreden.

Waar en wanneer vinden de lessen plaats, kosten en aanmelding
Dag: Dinsdagavond 
Tijd: 20.30- 22.00 uur
Kosten: 30 euro per maand (10,00 per losse les) vooraf te betalen op NL 71 INGB 0003711611 ten name van MJMD van Vugt, Amsterdam met vermelding van de maand (datum)
Plaats:  Studio Da Vasco, Vasco da Gamastraat 10, 1057 VK, Amsterdam
Aanmelden en informatie: marijkevanvugt@gmail.com/ 06-50215891

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.