Gongbad

10May2019

De Planetary Gongs worden gebruikt om te harmoniseren, balans te bevorderen, creativiteit te verbeteren, gevoelens te ontdekken, groei te stimuleren en innerlijke evenwicht te bevorderen. Tijdens een gongbad lig je tussen 3 Planetary gongs. Je lichaam ontvangt de energie van de geluiden van de gong, waardoor lichaam en geest als het ware worden leeggemaakt.

Als dit bereikt is word het lichaam weer gevoed door klank en trilling wat elke cel bereikt. Blokkades worden in beweging gebracht waardoor de energie weer vrij mag gaan stromen. Een nieuwe wereld gaat voor jou open, een wereld van resonantie. Na het gongbad worden nog andere akoestische instrumenten gebruikt zoals klankschalen, sanzula, koshibells en oceandrum. Een ‘bad’ dat nog lang doorwerkt, jouw hart opent en jouw lichaam doet smelten in je mat.

Tijd: 20:00-21:15  (inloop om 19:30)
Kosten: €35.
Aanmelden en meer informatie: Graag gegevens mailen naar  aphroditelifestyle@gmail.com met daarin je telefoonnummer. Hierna ontvangt men een tikkie en na betaling is plekje definitief gereserveerd. 
Locatie: Studio da Vasco, Vasco da Gamastraat 10, Amsterdam 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.