Workshop Systemisch Opstellingenwerk

23Feb2020

Ben jij er klaar voor om los te laten wat jou niet dient? Wil je balans terug in je alle aspecten van je leven; gezondheid, relaties, of werk of onderneming? Schrijf je dan nu in voor deze workshop en krijg een diep inzicht in de onbewuste patronen die soms wel door generaties heen worden overgedragen.

Op een bijzonder krachtige en heldere manier krijg je duidelijkheid in thema's waar je zelf nog niet tot een oplossing hebt kunnen komen. Door middel van een opstelling kunnen we de onbewuste dynamiek in iemands systeem zichtbaar maken om zodoende de juiste ordening in het systeem te herstellen zodat je weer vol energie en levenslust het leven kan gaan creëren dat je wenst!
Tijdens een opstelling kun je een vraag of thema onderzoeken waar je helderheid over wil krijgen. Ieder denkbaar thema, vraag, probleem of verlangen kan opgesteld worden -vooral deze die zich blijven opdringen-.

Meer info: www.insightaffair.nl

De workshop is voor iedereen geschikt, je hoeft geen enkele ervaring te hebben met deze manier van werken. Opstellingen werken door in het systeem van de cliënt en in zijn/haar familiesysteem maar ook als representant leer je ongelofelijk veel en kun je inzicht krijgen in eigen thema’s!

Tarieven (incl. kruidenthee, flesje bronwater en wat versnaperingen)

Contact
Tel: 020-6194051
Email: info@insightaffair.nl
www.insightaffair.nl

13:00-18:00

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.