Resonance

08Apr2018

Resonance is gespecialiseerd in toegepaste intuïtieve ontwikkeling en biedt sinds 15 jaar hierin diverse trainingen en cursussen aan. De lessen zijn geschikt voor iedereen die op een praktische manier intuïtie wil leren gebruiken in het dagelijkse leven. Bij ons is intuïtieve ontwikkeling een kwestie van bewustworden en leren werken met je energie. Inzicht in jezelf krijgen, niet op mentaal niveau maar diep van binnen, je innerlijk weten omarmen. Om uiteindelijk je eigen waarheid te kunnen leven, met meer plezier en gemak en minder inspanning. 

Welke cursussen/trainingen geven wij?

  • Basiscursussen intuïtieve ontwikkeling
  • Readingopleiding
  • Healing Training

Deze geven wij op meerdere locaties in Amsterdam en vanaf 2017 ook bij Studio da Vasco. Onze hoofdlocatie zit vlakbij op 3 minuten loopafstand.

Meer informatie
Heb je interesse? Neem een kijkje op onze website om te zien wat de cursussen inhouden. Ga naar www.resonance.nl, hier vind je alle informatie, data en hoe je aan te melden. Heb je vragen? Bel of mail gerust: 020-772 5005 | 06-53 647484 | nl@resonance.nl

9:30-17:30. 

Meditatieruimte huren in Amsterdam West? Studio da Vasco in de Baarsjes in Amsterdam is te huur per uur, dagdeel en dag. Kijk bij verhuur voor de mogelijkheden. 

 

 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.