Shiatsu Massagetherapie

28Feb2020

Voorkomen is beter dan genezen

Wat doe ik?
Als je bij mij komt voor een Shiatsu-massage gaan we samen op zoek naar waar jouw probleem zit, maar ook waar het vandaan komt. Zo wordt helder wat er in je lichaam speelt en kan je daar meer aandacht aan geven.

Een Shiatsu behandeling is inclusief kopje thee en gesprek. In het gesprek vertel je wat je klachten zijn en om de diagnose compleet te maken voel ik je pols en gebieden op je buik (je Hara). Aan de hand van de diagnose krijg je een massage op maat. De behandelingen kunnen per keer verschillen en is afhankelijk van wat jouw lichaam aangeeft.

Tijdens een behandeling gebruik ik mijn duimen, handpalmen, ellebogen, knieën en voeten om druk te geven op de lichaamsmeridianen. Meridianen (energiebanen) lopen over het hele lichaam. Door middel van druk kan de energie weer vrij gaan stromen en op deze manier kunnen blokkades opgeheven worden in zowel lichaam als geest. Ik geef de energie een zetje in de goede richting en jouw lichaam doet zelf de rest. Dat is de kracht van het zelf-helend vermogen. 

Dresscode
Tijdens de Shiatsu massage lig je met kleding aan op de vloer, op een Japanse futon (een mat). Voor een behandeling is het prettig om een gemakkelijk zittende, losse broek en T-shirt te dragen of mee te nemen.

Over Emma
Na een opleiding aan de modevakschool kwam ik terecht in de theaterwereld en was ik companymanager voor Het Thriller theater, Bos Theaterproducties en Plien & Bianca. Tijdens een theatertour begon ik aan de opleiding Shiatsu-therapie bij de Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai. Hier heb ik de 3 jarige opleiding tot Shiatsu-therapeut afgerond.

Nu ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging het VNT. Zo kan een deel van mijn behandeling vergoed worden. Je kan me ook vinden bij bedrijven waar ik langs ga om stoelmassages te geven.

Duur behandeling: Een uur
Kosten: € 65,-.
Meer infowww.balanceyourselfmassage.nl
Contact: 06-30128546 info@balanceyourselfmassage.nl
Waar: Studio da Vasco, Vasco da Gamastraat 10, Amsterdam

13:45-16:30

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.