Yin Yoga & Meditatie

25May2018

Yoga voor jouw unieke lijf. Geen rare fratsen. Ontspan, ga helder en vol energie je weekend in!

Yin Yoga is gericht op ontspanning, van je lijf en hoofd. De houdingen worden aangepast op jouw eigen bouw en behoefte. Het draait niet om spierkracht, maar maakt je bindweefsel sterker en veerkrachtiger (niet slap!). Omdat je werkt vanuit ontspanning i.p.v. inspanning, ervaren mensen het vaak als een soort massage die je aan jezelf geeft. Als afsluiting mediteren we samen. Ook niet ingewikkeld, maar wel verkwikkend. En zo ga je helemaal opgeladen je weekend in.

Data: Vrijdag 25 mei, 1 juni, 15 juni, 22 juni, 29 juni, 6 juli 
Tijd: 18:15 uur – 19:30 . Deur open: 18:00 uur.
Kosten: EUR 15,- per les / Studenten EUR 12,50 per les. Of boek ze alle 6 in een keer voor EUR 75,- = 1 les GRATIS!
Aanmeldencerc.schimmelpenninck@gmail.com / Tel. 0628401830. Graag gepast contant of overmaken naar IBAN: NL 30 RABO 0171614631, t.n.v. CERC Schimmelpenninck, ovv Naam en Datum van de les.
Meer info: Yoga: www.thebareyogi.com / Events: ide-fix.nl/ Columns: www.houseofawareness.com / IG: @camillaschimmelpenninck 

Praktische tips:
Weest op tijd, de les begint echt om 18.15 uur. Het is dan stil en je kan anderen storen. Ook niet ontspannen voor jezelf! Trek soepele kleren aan, waarin je lekker beweegt.  Vergeet niet iets warms mee te nemen, trui of vest, sokken etc. Van stilliggen kan je het koud krijgen.

Over de docent
Ik ben Camilla Schimmelpenninck. Voor mij begint yoga bij de functie van een oefening, dus het draait er niet om of het er mooi uitziet. Elk lijf is anders en vraagt dus ook een aanpassing die bij jou hoort. Dit is een uitnodiging om uit je hoofd te gaan en je lichaam bewust te ervaren. Zo wordt yoga een manier om weer te verbinden met jezelf. 

Na jaren lessen en zelfstudie, heb ik in 2016 een opleiding Yin Yoga & Chakra Studies gevolgd bij Yoga Garden (Anat Geiger). Nu wil ik mijn liefde voor yoga meer delen. Omdat yoga mij zoveel gegeven heeft, ook op moeilijke momenten. En ook al zit ik iedere dag alleen op mijn mat, samen is het extra mooi.

Yoga is een soort taal. Wat vertelt mijn lichaam? Welke boodschap geef ik terug aan mijn lijf? Dat soort vragen vind ik fascinerend en onderzoek ik op allerlei manieren. Momenteel organiseer ik bijvoorbeeld gesprekken bij Idefix en schrijf ik columns over dit thema bij House of Awareness. Het is één grote ontdekkingstocht!

 

 

 

 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.