Shiatsu Massagetherapie

28May2020

Voorkomen is beter dan genezen

Wat doe ik?
Ik help mensen om (pijn)vrij te bewegen, ze te laten ontspannen en ze beter te laten aanvoelen wat hun lichaam en geest nodig heeft. Dat doe ik door drukpuntmassages te geven met als aanvulling guasha of cupping. Daarnaast geef ik tips over voeding en oefeningen waar men zelf thuis mee aan de slag kan.

Als je bij mij komt voor een Shiatsu-massage gaan we samen op zoek naar waar jouw probleem zit, maar ook waar het vandaan komt. Zo wordt helder wat er in je lichaam speelt en kan je daar meer aandacht aan geven.

Tijdens een behandeling gebruik ik mijn duimen, handpalmen, ellebogen, knieën en voeten om druk te geven op de lichaamsmeridianen. Meridianen (energiebanen) lopen over het hele lichaam. Door middel van druk kan de energie weer vrij gaan stromen en op deze manier kunnen blokkades opgeheven worden in zowel lichaam als geest. Ik geef de energie een zetje in de goede richting en jouw lichaam doet zelf de rest. Dat is de kracht van het zelf-helend vermogen.

Dresscode
Tijdens de Shiatsu massage lig je met kleding aan op de vloer, op een Japanse futon (een mat). Voor een behandeling is het prettig om een gemakkelijk zittende, losse broek en T-shirt te dragen of mee te nemen.

Over Emma
Toen ik op zoek was naar een massage-opleiding wilde ik iets doen waarbij lichaam en geest behandeld worden; een holistische massage. Ik wilde niet iets zweverigs ook al is werken met energie lastig te omschrijven en niet vast te pakken. Toch is er overal energie om ons heen. Denk maar eens aan wat storm kan aanrichten. Of in ons lichaam. Je wordt moe omdat je een lange werkdag achter de rug hebt of omdat je een nacht slecht geslapen hebt. Het is elke keer weer fascinerend om de energie onder mijn handen te voelen en te kunnen bewegen. Tijdens de opleiding heb ik ook de theoretische kant van de Chinese Geneeswijzen geleerd en daardoor is het elke keer weer een puzzel om alle stukje bij elkaar te zoeken en op de goede plek te leggen om zo de klacht aan te pakken. Als iemand weer goed kan slapen en daardoor minder angsten heeft of minder prikkelbaar is en minder vaak verkouden wordt, omdat het lichaam de energie heeft om het virus niet binnen te laten komen geeft me dat veel voldoening.

Duur behandeling: Een uur.
Kosten: € 67,50.
Site: www.balanceyourselfmassage.nl
Bel of mail om een afspraak te maken: 06-30128546 info@balanceyourselfmassage.nl 
Waar: Studio da Vasco, Vasco da Gamastraat 10, Amsterdam

9:45-12:30

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.